Arcas Olle - La primera caixa forta intel · ligent del mercat.

CAIXA FORTA AMB CONNECTIVITAT BLUETOOTH A DISPOSITIUS SMARTPHONEArcas Ollé ha desenvolupat un nou sistema ( Ocluc ) de connectivitat dels panys electrònics dels seus productes de seguretat física ( caixes fortes , armaris de seguretat , SOTA-TAULELLS , etc . ) .

Ocluc és un pas endavant en la integració dels sistemes de seguretat física i electrònica . Ens proporciona un llenguatge entre l'usuari i la caixa forta creant la 1a caixa forta intel · ligent del mercat .

Ocluc permet la connectivitat , mitjançant la tecnologia Bluetooth 4.0 i la seva App , amb equips Smartphone ( IOS i Android ) per a la gestió total de les funcionalitats del pany electrònic d'una forma molt amigable : programar els codis d'usuari, bloquejos horaris , el temps de retard d'obertura , activar o desactivar una llum de cortesia a l'interior de la caixa , veure el registre d'esdeveniments o auditoria de les actuacions a la caixa .

També ens ofereix unes opcions en cas d'atracament . Quan s'usa el codi de coacció , el sistema pot fer dues coses :
• Enviar correus electrònics de SOS a unes adreces de correu predefinides , usant el Smartphone associat en aquest moment
• Activar una sortida relé on l'instal · lador del sistema d'alarma pot connectar aquesta sortida a una zona de la central d'alarmes i poder enviar així , en cas d'activació , un esdeveniment d'atracament a la central receptora d'alarmes .

Arcas Ollé , amb més de 150 anys al servei de la seguretat física al nostre país , investigant , dissenyant i produint productes per a la custòdia dels seus béns , ha desenvolupat , un cop més , una solució pionera a nivell mundial per a la usabilitat dels seus panys electrònics i oferint un sistema de comunicació quan l'usuari està sent atacat i obligat a obrir la seva caixa forta .

Font : Associació de professionals d'Espanya en Serralleria i Seguretat