I llavors ... ¿com protegeixo la meva porta?

Aquesta és una de les preguntes més comuns què ens trobem quan una persona s'informa sobre els mètodes d'obertura més utilitzats actualment pels lladres.

Tot i que cada porta és diferent intentarem respondre de forma genèrica a aquesta pregunta.

1.- Substitució immediata dels embellidors externs del pany. Un embellidor no serveix absolutament per a res, excepte una falsa sensació de seguretat (suporta tot just uns segons d'atac).

2.- Substitució immediata dels bombins que sobresurtin més de 2 mm. del plànol de la porta. El seu trencament es produeix també en segons.

3.- Instal·lació d'escut de seguretat. Hi ha diversos tipus i models, Preferentment instal·larem els que protegeixen íntegrament el bombí i estiguin proveïts de "llentia" giratòria que dificulta el ganzuat i el trepat del rotor.

4.- Instal·lació de bombí anti-bumping, anti-trencament, anti-ganzuat - anti-trepant, anti-extracció, Estem instal·lant el Lince C6 per la seva relació qualitat / preu i la nostra experiència és satisfactòria.

Amb aquestes mínimes adaptacions ja tindrem una porta mitjanament acondicionada i preparada per resistir els atacs més comuns.

5.- Nosaltres recomanem, a més, dotar la porta d'un segon pany, totalment independent del primer. Això duplica, sinó triplica o quadruplica el treball per forçar-la.
Hi ha diversos tipus en el mercat, nosaltres ens vam decantar sense cap dubte per alguna d'aquestes:

- Forrellat d'alta seguretat Lince

- Pany es sobreposar Inceca

Amb aquestes mesures ja disposem d'una porta que supera amb escreix la seguretat de la majoria de les instal·lades actualment. En ocasions la sola presència d'aquests elements és més que suficient perquè els lladres desisteixin i es decantin per un objectiu més fàcil.

Per a més informació no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres.